Musikk,  Reportasje

Trondheimsnatt Åge og sambandet.

Det var en mørk og regnfull høstkveld…

Allerede før Åge med gjester gikk på scenen, var advarslene mange. Det var en varm dag og det lå an til å bli en fin avslutning på Olavsfesten. Men i horisonten mørknet det stadig vekk etter hvert som gjesteartistene entret podiet.

Det var velsignet å se artister som virkelig var hungrig etter å få spille til et stort publikum igjen, og de 12000 forventningsfulle sjelene fikk valuta for billetten. -Selv om Åge og sambandet tidvis leverte på autopilot. Men det er også hemmeligheten. Åge har publikum i sin hule hånd, og man vet hva man kan forvente. En kveld med trøkk!

Det var tydelig at det var gått tre år siden siste store konsert. Man skulle tro at man hadde geit med tid da dørene åpnet to timer før konsertstart. Likevel løp de første til scenen for å få den beste plassen. Og det var tross alt ei trollskur av de verste som stoppet konserten da Odd Nordståga var på scenen. Likevel holdt de standhaftige trøndere ut. Noen tok til og med et bad.

12 000 trofaste fans fra hele landet var på Åge-konserten.