Musikk,  Reportasje

Pstereo i det fri

Fay Wildhagen har ett spesielt forholdt til Trondheim. Nå stor-koste hun seg på Estenstadhytta.

Artisten som har bodd i Trondheim, har kjent på livet før artistkarrieren skjøt fart. Det å ikke ha særlig god råd, det å skrangle sammen penger til neste gigg. Fay Wildhagen var raus med de som hadde gått opp til Estenstadhytta denne lørdagskvelden, for å få en konsert jeg unner de fleste. Med Trondheim som en filmkulisse i solnedgang, loset Fay oss igjennom en fantastisk musikkopplevelse.

Hun og bandet hadde en konsert i bagasjen fra tidligere på dagen, men hun hadde blitt enig med bandet før konserten om at de skulle kose seg maks. I og med at de var de eneste som skulle på scenen den kvelden var det bare å slippe seg løs.

Sjelden har jeg vært på en så intim utendørskonsert.

Fay Wildhagen

Sak for Nidaros.no